logo
logo

Informatieochtend

Als je in aanmerking wilt komen voor een tuin bij ATV Stadion vragen we je om een informatieochtend bij te wonen en 2 tuindiensten mee te draaien. Daarna word je kandidaatlid en kom je in aanmerking voor vrije tuinen.

Informatieochtend

Tijdens de informatieochtend krijg je een indruk van de vereniging waar je lid van wilt worden, en kom je te weten wat het betekent om een volkstuin te hebben bij ATV Stadion. We vertellen over de historie en de praktische gebruiken van deze vereniging, over natuurlijk tuinieren op de tuinen en het openbare gedeelte van het complex, hoe het werkt als je interesse hebt in een tuin, maar ook over de regels waar je je als lid van deze vereniging aan moet houden. We sluiten af met een wandeling over het complex en laten je de vrije tuinen zien.

Aanmelden voor een informatieochtend

Informatieochtenden vinden altijd op een zaterdag om 10 uur plaats.

Je 2 proeftuindiensten kan je op elke zaterdag in de maanden maart tot en met november komen doen. Een tuindienst duurt van 9.30 uur tot 12.00 uur. Meld je vooraf aan via tuindiensten. Het is handig de eerste keer iets eerder te komen, rond 9.15 uur.

  • telefoonnummer invoeren
    Opmerking: grote tuinen zijn doorgaans 250 m2, er zijn enkele kleine tuinen - altijd zonder huisje - van ongeveer 100 m2 - op percelen zonder huisje mag geen huisje geplaatst worden.
    Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Hoe wij dat doen, kun je vinden in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.